Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция след

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция след
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Трябва да изчистим грешките, които допускаме

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде конференция след равенството с Локо Пловдив.

" Аз скърбя най-много, че не продължихме да играем, както през първото. Не вкарахме втори гол и допуснахме една неточност, която не бе добре за нас, тъкмо в края на полувремето да ни вкарват гол ", съобщи той.

" Първо - господин Томаш има право на мнение, разделихме си по едно полувреме, второто те имаха повече положения, само че първото бе за нас. За Радослав Кирилов, аз съм казвал, че на всеки пост има конкуренция и който заслужава той играе. Това че не е почнал през днешния ден, не значи, че не разчитаме на него, дори в противен случай ", сподели още наставникът.

" Аз персонално би трябвало да видя обстановките, малко погледнах, особено за Елитон не съм видял. Дузпата, както и тяхната, от едната камера я имаше, от другата я нямаше. Така и за нас можеше да се даде дузпа, само че това е решение на съдиите. Мачът е приключил ", добави той.

" Идеята ни беше във второто да вкараме по-офанзивни хора. Имаме няколко забележки, които ще кажем на футболистите. Виждали сме какво ли не в Купата на България. За мен няма лек съперник, готвим се за Марица, а по-късно за Левски. Трябва да почистим грешките, които позволяваме ", приключи Панайотов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР