Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров и вратарят на

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров и вратарят на
Коментари Харесай

Николай Киров: Преговаряме и с чуждестранни футболисти

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров и вратарят на тима Даниел Наумов приказваха пред медиите преди заминаването за първия предварителен лагер.

" Заминаваме за първи лагер с 23-ма състезатели. Няма хора, които да са в неприятно физическо положение. Бил съм на няколко лагера на тази база, предпочетохме я най-много поради качеството на терените, там е вторият стадий от нашата подготовка, когато ще се акцентира на възстановяване на технико-тактическите детайли, както и ще се изиграят пет контроли, които са доста значими ", сподели Киров.

" Селекцията не е завършила, на стадий договаряния сме с още няколко състезатели. Има позиции, на които би трябвало да засилим конкуренцията. На няколко пъти споменахме, че ще има такава смяна, следим както български, по този начин и задгранични състезатели, тъй че, да, има смяна в тази политика. Не мисля, че тъкмо моето идване е повлияло на това нещо, коментирахме много това с управлението. Преговаряме и с задгранични състезатели, несъмнено, тяхната численост няма да бъде огромна ", добави той.

Даниел Наумов показа, че идването на вратаря на Арда Иван Караджов в отбора не го тормози. " И до момента имах добра конкуренция, аз постоянно се концентрирам върху себе си, никой не може да ме тормози. Футболист на ЦСКА 1948 съм все още. Имаше демотивиращ миг през лятото, когато клубът не ми разреши да поема в посока, която желаех. Ще се опитам да направя по този начин с представянето си, че да привлека предложения, които удовлетворяват настояванията на клуба откъм трансферна сума ", съобщи Наумов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР