Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев твърди, че вижда

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев твърди, че вижда
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Виждам злоба, завист, омраза и неблагодарност, а провокациите идват от един човек

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев твърди, че вижда завист, злоба, ненавист и непризнателност в опълчването сред ЦСКА и ЦСКА 1948.

Столичният конфликт е в понеделник, 29 август, от 20:30 часа.

" Ще има футболен заряд, ще има конкуренция. Ще търсим успеха. И двата тима ще се стремят да завоюват. Нямам терзание към отношението и отговорността на футболистите. Подготвяме се по сериозен и професионален метод. Ще проведем мача по метода, по който желаеме. Трябва да дадем максимума и на върха на нашите благоприятни условия, както изисквам за всеки мач. Изиграхме и положителни мачове, само че имахме и спадове, които ще бъдат поправени. Нашият тим би трябвало да играе по метода, по който упражняваме. Това изисквам ", показа той на конференцията преди срещата.

Наставникът уточни главната причина отборът му да е водач в класирането.

" Много целеустремен труд с ясна и точна стратегия. Скромно, поредно методично, това е формулата. Това е краткотрайно класиране, следва още доста работа ", добави той.

" Матадорът " съобщи, че чака провокации по време на срещата.

" Не е изключено да има провокации. Идват от един човек и неговото обграждане. Мен ме интересува футболната част на терена. Злоба, злоба, ненавист, непризнателност, това виждам аз ", добави той.

Селекцията в тима още не е завършила, съобщи някогашният български национал.

" С привличането на Радослав Киров не завършва селекцията. Има огромна възможност да играе на следващия ден. Фокусирани сме и върху други футболисти, дай Боже да се случат нещата ", пожела си той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР