Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски беше разочарован от

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски беше разочарован от
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Трябва да си извадим поуките

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски беше отчаян от грешките, които са създали неговите футболисти при " Червените " отстъпиха с 2:3, а преди седмица изгубиха с 0:1 и по този начин напущат Лигата на Конференциите във втория кръг.

" Нормално е да съм отчаян, откакто си изнемощял. Мисля, че и в първия, и във втория мач допуснахме извънредно леки голове и не заслужавахме по подобен метод да отпаднем. За страдание, това е футболът и би трябвало да си извадим поуките. Такива неточности в Европа костват доста, виждате го ", стартира младият ментор на ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 сподели напълно друго лице през втората част и треньорът изясни какво тъкмо е трансформирал.

" Променихме на полувремето като цяло образа и излязохме с още един човек по-напред. Мисля, че имахме обстановка за гол и през първото полувреме, в която можехме да отбележим, само че не успяхме да стигнем до пукотевица. Но отново споделям – първите два гола през днешния ден са извънредно леко позволени. И в случай че прибавим и гола от София, в Европа не можем да продължим с такива леки голове. Там стана по същия метод. Със сигурност ще си извадим поуките. Виждате, много нови хора имаме. Някои се приспособяват бързо, други по-бавно. Но се веселя, че и на почивката, и през втората част тези които влязоха, се показаха добре и затруднихме оптимално съперника ", сподели Рибарски.

" Бързо би трябвало да превключим на равнище български футбол. Увереност ни е нужна, тя ни трябваше и в първия мач с ФКСБ, беше ни нужна и през днешния ден. С такива мачове и с такива съперници се натрупа. Ако не престават футболистите да работят по същия метод, тези неточности ще ги понижим до най-малко и ще бъдем по-усмихнати след такива мачове ", приключи Рибарски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР