Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, говори на

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, говори на
Коментари Харесай

Панайотов: Наясно сме със силните и слаби страни на Арда

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, приказва на формалния брифинг преди срещата с Арда. Предводителят на " алените " изрази опасенията си от идните тежки метеорологични условия, които ще извърнат страната ни, само че подчертава, че с времето не може да се бори никой.

„ Очакванията ни за мача са в неделя да бъдем по-добрият тим и да победим, защото е извънредно значим мач за нашия тим. Не единствено за класирането, а и против тимове, които се намират в добра форма. Надявам се да не позволяваме неточности като в последния мач и да излезем спечелили “, започва треньорът на „ алените “.

„ Като преди всеки мач, ние проучваме противника. Знаем мощните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или най-малко по този начин се надяваме. Със сигурност са стойностен тим, който няма да пристигна да бъде надвит. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме съсредоточени от началото, да покажем положително лице и да вземем трите точки “.

„ По-малко неточности желаеме да създадем с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха, че не вземе успеха. При 1:0 за нас аз персонално не виждах по какъв начин Пирин ще ни отбележат гол, а действително допуснахме поврат. Надявам се това да не се повтаря, защото се губи увереността в тима и това не е добре за самия клуб “.

„ Очаква се сняг през уикенда. Надявам се да имаме шанс и да не вали доста сняг и да играем в естествени условия. С времето не можем да се борим, тъй че изискванията ще са идентични и за двата тима “.

„ Няколко индивида са с леки контузии, само че като цяло по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, защото разчитаме на всеки един футболист. Включително Александър Тунчев е добър треньор. Впечатлен съм от Арда в този момент по отношение на предходната година. Излизаме един против различен с него и всеки си гледа личния тим и до такава степен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР