Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанaс Рибарски, сподели очакванията

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанaс Рибарски, сподели очакванията
Коментари Харесай

Рибарски преди ФКСБ – ЦСКА 1948: Очаквайте промени в състава

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанaс Рибарски, показа упованията си за мача с ФКСБ на формалната конференция. Реваншът от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е в четвъртък от 21:30 часа българско време.

„ Имаме поради освен Флорниел Йоман, а и с другите. Имат доста положителни футболисти в нападателен проект. Разучили сме ги добре. Доста изявления имаше от страна на Джиджи Бекали. Не желая да разясня и да влизам в някакви полемики. Винаги се отнасяме към всекиго с почитание. Не ни е приоритет дали ще се откаже от футбола “, Рибарски показа пред кореспондент на SafeNews.bg и други представители на медиите.

„ Доста от аспектите, които бяхме заложили в дуела, най-много да излезем от преса, се получиха сносно в първия мач. Мисля, че би трябвало да имаме по-добро наличие в наказателното поле. Играхме контрола със Сепси, изгледах много мачове на ФКСБ и мисля, че мачовете сред водещите тимове в Румъния превъзхождат тези, които играем в топ 6 в България, по-посетени са в Румъния. Няма огромна разлика сред топ 3 тимовете в двете страни “, добави младият експерт.

„ Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го укривам. Ако има продължения, сме подготвени. Имаме много добра аварийна пейка. Всеки, който ще седне на нея, заслужава да стартира. Дълбочината на състава е огромен плюс за нас “.

„ Мисля, че ще е минус и за двата тима, и за самата среща, че няма да има аудитория. Това подкрепя за повече динамичност и адреналин, който подвига качеството на футбола. Със сигурност би трябвало да обезвреждаме мощните страни на съперника, само че имаме и гол пасив, би трябвало да сме деликатни с това. Рискът е огромен да допуснем бърз гол “, добави Атанас Рибарски.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР