Старши треньорът на Торонто Раптърс Ник Нърс коментира съдийството в

...
Старши треньорът на Торонто Раптърс Ник Нърс коментира съдийството в
Коментари Харесай

Ник Нърс се нахвърли върху съдиите след загубата от Бостън


Старши треньорът на Торонто Раптърс Ник Нърс разяснява съдийството в мач №2 сред канадския отбор и Бостън Селтикс. “Келтите” завоюваха срещата със 102:99, осигурявайки си преднина от 2-0 победи в полуфиналната серия, а Нърс бе неудовлетворен от това, че звездата на “келтите” Джейсън Тейтъм стреля 14 наказателни удара, спрямо общо 19 за тима на Раптърс.

“Единственото разочароващо в тази обстановка е, че един Джейсън Тейтъм стреля толкоз наказателни, колкото целия ни тим. Обгрижваха го добре през целия мач. Смятам, че нашият отбор се бореше интензивно с него и вършеше добра работа с противодействието му. Естествено, те се усетиха и го захранваха с топката постоянно”, сподели експертът.

Специалистът акцентира и на обстановката, в която гардът на Бостън Маркъс Смарт спря чисто крилото на Рапс Паскал Сиакам в самия завършек на срещата. Според наставника на настоящите първенци нарушаване е трябвало да бъде свирено, само че такова не последва и “келтите” резервираха триточковия си задатък.  Image
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР