Старши треньорът на - Томас Тухел, бе доволен от ,

...
Старши треньорът на - Томас Тухел, бе доволен от ,
Коментари Харесай

Томас Тухел се ядоса на Висшата лига: Чудим се как да запълним дупките

Старши треньорът на - Томас Тухел, бе удовлетворен от, само че изрази разочарованието си от обстоятелството, че не може да прави пет смени в мачовете, макар че Ковид-19 удари крепко тимовете на Острова:
" Показахме добра реакция след тяхното попадение. Този автогол направи нещата много комплицирани, само че отговорът ни бе на равнище и постигнахме заслужена победа ", съобщи той при започване на своята конференция и добави:
" Имаме много терзания за контузени играчи. Калъм Хъдсън-Одой се наложи да играе 90 минути, въпреки до неотдавна да се лекуваше от COVID-19. Тиаго Силва се контузи, Нголо Канте е с контузия. Матео Ковачич се наложи да влезе, макар че до неотдавна и той бе контузен и с Коронавирус, без да е упражнявал и да е квалифициран ".
" Чудим се по какъв начин да запълним дупките. В същото време играем против тимове, които не вземат участие в Европа. Петте смени бяха измислени поради Коронавирус. Сега сме по средата на поредна рецесия, като мачовете на някои тимове са отсрочени, а на други - не. Това основава неравнопоставеност ", счита немецът и продължи в същия дух на отвращение:

" Ние сме единствената лига, която продължава да играе през зимата. Това ми харесва, само че би трябвало да пазим играчите. Всички други шампионати имат пет смени. А по-късно би трябвало да играем против техните тимове в Шампионската лига. Доста е изнервящо, а наподобява няма да спре ".
Предстои ни мач с Брайтън, който е много мощен физически тим, а по-късно предстоят два мача с Тотнъм, който е навън от Европа и ще концентрира всички старания в шампионата и в Карабао Къп ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР