Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров коментира загубата

...
Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров коментира загубата
Коментари Харесай

Треньорът на Струмска слава със сериозни претенции към играчи и съдии

Старши треньорът на Струмска популярност (Радомир) Владимир Димитров разяснява загубата при гостуването на Спартак (Плевен) с 0:1 в мач от 22 кръг на Втора лига.

" Не съм удовлетворен от представянето ни. Изиграхме може би най-слабия си мач... Като цяло дуел, в който и двата тима съвсем нямаха удари към вратата, да не приказваме за чисти голови положения. Пропукахме се в края на мача, в последните минути, като направихме детинска неточност.

Реално попадението за домакините пристигна след осъществяване на тъч и наша неточност, при което последва мощен и неспасяем удар за нашия вратар ", разяснява Владимир Димитров.

" Моето мнение е, че в 38-ата минута имаше чиста дузпа за нас, която не бе отсъдена! Продължаваме да се готвим за идващия мач, който е против дубъла на ФК ЦСКА 1948. Дадох два дни отмора на футболистите - в неделя и понеделник, тъй като действително семейството ни против ФК ЦСКА 1948 II е чак идващия понеделник (4 март).

Цветелин Вачев продължава да бъде контузен, до момента в който останалите един по един се завръщат в строя ", добави още наставникът на радомирци.

Следващият мач на Струмска популярност е на 4 март (понеделник) от 15:30 часа против ФК ЦСКА 1948 II (София) на стадион " Христо Радованов " в Радомир.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР