Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков сподели мнението си

...
Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков сподели мнението си
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: При втория гол, след грешката на съдията, всичко свърши

Старши треньорът на Струмска популярност Анатоли Нанков показа мнението си след отпадането на неговия отбор от Ботев Пловдив на 1/16-финалите от Sesame Купа на България.

" Да поздравя Ботев Пловдив, заслужена победа. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от моя тим. Играхме добре на този терен. Смятам, че се получи правилен и добър дуел. Резултатът не дава отговор на показаното на терена. След грешката на страничния арбитър при втория гол, имаше засада, дузпа, мачът свърши. Нашият късмет беше при 1:0 да изравним, само че не се получи. Смятам, че нашият тим се показа добре ", стартира Нанков.

" Исках да запазя някои от главните играчи за мача с Марек. Всички, които влязоха се включиха добре, нямахме шанса да изравним, само че съм удовлетворен от тези, които започнаха и приключиха мача. "

" Съжалявам, че беше в работен ден и толкоз неприятно времето, щяха да дойдат повече хора да гледат дуела, само че не можем да вървим против времето. "

" Доволен съм, вървим добре в шампионата. Направихме много положителни мачове. Последният мач изключително, гостуването в Добрич, знаете Добруджа са добър тим със мощни футболисти, успяхме да победим. Момчетата към този момент съумяват да изпълнят това, което аз желая и считам, че надграждаме с всеки минал мач ", приключи наставникът на Струмска популярност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР