Старши треньорът на Стойчо Младенов се обърна към феновете на

...
Старши треньорът на Стойчо Младенов се обърна към феновете на
Коментари Харесай

Стойчо с превъзходна за ЦСКА вест, говори и за плановете за новата година

Старши треньорът на Стойчо Младенов се обърна към почитателите на клуба посредством формалния уебсайт на " армейците ". Той им пожела на първо място здраве, а в същото време заяви и една доста добра вест за отбора - централният защитник Мено Кох най-накрая е възобновен от травмата, която го извади от игра за толкоз месеци.
" Искам да пожелая на първо място здраве на всички, дано 2022 година бъде доста по-успешна за всички нас - и в персонален, и в професионален проект. Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да започват пълноценно подготвителния развой още от първия ден. Мено Кох към този момент е изцяло възобновен и започва подготовката наедно с всички останали.

На лагера в Турция чакам да подготвим футболистите по най-хубавия метод, с цел да стартираме пролетния дял от шампионата с победа против Локомотив (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат доста по-успешни напролет. Всеки футболист ще получи своя късмет и имам вяра, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем оптималната употребява от идните контроли против противниците по време на лагера " - показа Стойчо.
Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево. Днес - сряда, 5 януари, на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в тима, както и капитанът Юрген Матей, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.
Втората група футболисти, които ще преминат проучвания, ще се причисли към съотборниците си на следващия ден, 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското управление ще се насочат турския курорт Алания, където отборът ще бъде на лагер, споделиха още от клуба.
Междувременно .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР