Старши треньорът на Спартак (Варна) Николай Киров смята, че клубът

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Николай Киров смята, че клубът
Коментари Харесай

Белия каза как ще оправи Спартак

Старши треньорът на Спартак (Варна) Николай Киров счита, че клубът е основал положителни условия за работа както на него, по този начин и на неговите ученици.

Варненци се постановиха над Локомотив (Пловдив) в първия мач под управлението на новия треньор.

" Всичко е наред в Спартак Варна. Има съвършени условия за подготовка. Беше значимо да създадем всичко допустимо, с цел да спечелим против Локомотив Пловдив. Доволен съм от успеха. Наложи се да проведем няколко диалога, с цел да настроим състезателите ментално след тежката загуба от Берое. Променихме концентрацията и експанзията на състезателите. Необходимо бе по-голямо самочувствие, с цел да импровизират в офанзива. Победата е безусловно заслужена ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.
 Николай Киров дебютира с победа отпред на
Николай Киров дебютира с победа отпред на " соколите " след нервозен мач с Локомотив (Пловдив)

Бернардо Коуто с гол и червен картон

Наставникът се надява да резервира ядрото на състава от травми и санкции.

" Ние сме длъжни да запазим позицията си в класирането. Дали ще успеем, зависи от това дали ще запазим ядрото на състезатели здрави. Имаме проблеми след дуела с Локомотив Пловдив. В Спартак има построено ядро от състезатели. Колегите преди мен са създали добра селекция. Важни са почитателите също. Ръководството е основало и условия за подготовка. Гледам да отърся състезателите от напрежението. Ние си гледаме нашите отговорности на терена ", добави треньор №1 на България за 2020 година.

Според него възпитаниците му не би трябвало да подценяват тима на Саяна Хасково в идния мач за Купата на България,

" Очаква ни тежък дуела против Саяна Хасково за купата. Имам визия за тима им. Те работят като професионален тим и водят подготвителни занимания всеки ден. Имат състезатели, играли в професионалния футбол. Предстои ни много работа. Футболът е за хората, дано да ги вършим щастливи ", приключи пловдивчанинът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР