Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски заяви, че в

...
Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски заяви, че в
Коментари Харесай

В Плевен изплатиха всичко дължимо на играчите

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски съобщи, че в клуба е имало закъснение на заплатите, само че всичко към този момент е изчистено, откакто управлението се е разплатило с играчите.

" Ръководството на Спартак Плевен извърши уговорките си съм играчите. Заплатите ни са изплатени. Да, имаше много съществено закъснение в това отношение, само че от управлението направи това, което даде обещание, въпреки и със забавяне ", сподели Дяковски.

" Не е имало играчи, които са отсъствали от тренировки поради това закъснение на възнагражденията. Ние имахме отмора от четири дни след последния си мач за купата и по тази причина не бяхме в залата. Всичко към този момент е наред и имаме гаранции, че нещата отсега нататък ще се получават в период. Отборът тренира обикновено и се приготвя за идващия си мач в лигата, където ще продължим да играем ", добави младият експерт.

Тимът на Спартак, който към момента няма победа от началото на сезона в Националната баскетболна лига, гостува на Берое в събота в мач от 10-ия кръг на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР