Адския мор започва! Температурите ще скочат до 40 градуса. Това

...
Адския мор започва! Температурите ще скочат до 40 градуса. Това
Коментари Харесай

След изборите 2 в 1: Адският мор започва, живакът удря 40 градуса

Адския мор стартира! Температурите ще скочат до 40 градуса. Това излиза наяве от прогнозата за оставащите дни от тази седмица и началото на идната.

До края на тази и началото на идната седмица времето ще е по-спокойно и с по-малко разстройства. Дневните температури ще са в летния диапазон – сред 30 и 35 градуса.

В петък денят ще е безоблачен, а временни следобедни увеличения на облачността ще има единствено по планините. В тези региони не са изключени незначителни къси валежи.
 
Почивните дни към изборите ще са слънчеви и горещи. В събота все отново ще има по-опасни гръмотевични процеси, само че те ще са на изолирани места в Южна и Източна България.

В неделя смущения не се чакат.

Седмицата след изборите ще е преобладаващо слънчева и изключително гореща. В понеделник и вторник ще има условия за изолирани краткотрайни гръмотевични стихии, само че с висок риск от градушка, сочи прогноза на Нова тв.

 Адският мор стартира: Иде мръсна горещина, живакът удря 40 градуса ВИДЕО

От сряда нататък вероятността за такива ще е минимална. Температурите ще се покачват и още около средата на седмицата дневните стойности ще доближават 35-40 градуса в всекидневно горещите точки в страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР