Старши треньорът на Спартак (Москва) Масимо Карера е умерен оптимист

...
Старши треньорът на Спартак (Москва) Масимо Карера е умерен оптимист
Коментари Харесай

Карера: Ливърпул е фаворит, но не се страхуваме

Старши треньорът на Спартак (Москва) Масимо Карера е сдържан оптимист преди конфликта с Ливърпул в Шампионската лига. Отборът на Ивелин Попов е в рецесия и през уикенда позволи поредна неверна стъпка в съветското състезание, само че италианецът се надява против Ливърпул да показва същинските си благоприятни условия.

" Това е един от най-важните мачове и за тима, и за мен като треньор. Съперникът е доста мощен, само че няма смисъл да се опасяваме. Ще играем по този начин, както можем. Ще създадем всичко допустимо да създадем проблеми на Ливърпул ", съобщи Карера на вчерашната конференция.

" Чух се с Антонио Конте, поговорихме за мощните си слабите страни на Ливърпул. Ясно е, че в техния състав има доста звезди и за отбраната ни ще е мъчно. Задачата ни е да създадем най-хубавия си мач и да не даваме свободни пространства на гостите. Ние оставаме едно семейство. Знаем къде бъркаме и ще се постараем да изправим грешките си ", продължи Карера.

" Още не е несъмнено дали Куинси Промес ще играе. Трябва да се съобразим с мнението на лекарския щаб. На този стадий е по-вероятно Педро Роча да е подготвен. С травми са още Зе Луиш и Жано Ананидзе. Но на терена ще излязат 11 против 11 и ние имаме своите шансове ", приключи италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР