Старши треньорът на - София Алан Пардю сподели очакванията си

...
Старши треньорът на - София Алан Пардю сподели очакванията си
Коментари Харесай

Алан Пардю: Това е един много голям мач, ще има страст както на трибуните, така и на терена

Старши треньорът на - София Алан Пардю показа упованията си преди огромния край на против Левски.

" Смятам, че в края на сезона формата е нещо доста значимо. Искам тимът да е в добра форма. Смятам, че нашият тим не е в най-хубавото си положение на този стадий. Левски е тим в доста добра моментна форма, само че това е край, един мач, който ще ни даде страхотна опция да покажем какво можем ", стартира опитният експерт.

" Имам неща в главата за вратарската позиция, само че на следващия ден ще взема решение. Мачът няма нищо общо с моето бъдеще. Бъдещето на мениджърите не би трябвало да бъде обвързвано с подобен вид огромни мачове ", добави още той.

" Ние имаме опит в такива финали, имаме пресни мемоари. Това е огромен мач за нас. Имам цялостен състав за финала. Ще липсват единствено Матей и Чарлс. Това е един доста огромен мач. Половината град е червен, а другата е наследник. Ще има доста пристрастеност както на трибуните, по този начин и на терена. Тази пристрастеност обаче би трябвало да бъде следена от играчите, само че и от реферите на финала. Няма с какво да разясня декларацията. Моята работа е да изградя тим. В ЦСКА има футболисти, които могат да играят на по-високо равнище. За всеки един тим да загуби край е огромно отчаяние. ЦСКА се държа доста покрай Лудогорец. През втория полусезон не успяхме да задържим това равнище заради ред аргументи. Напрежението в ЦСКА спадна и можем да се концентрираме в този край. Опитвам да се покажа на играчите, че този край е извънредно значим.

Няма да има надвит танц от мен. Имам много дълга кариера. Футболен управител съм и имам задача да приготвям футболистите. За мен е огромна чест, че ще имам късмет да повеждам този край. Ще се чества с почитатели и играчи, в случай че спечелим трофея ", приключи Пардю.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР