Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви пред Тема спорт,

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви пред Тема спорт,
Коментари Харесай

Заги се закани на Лудогорец: Ще ги атакуваме от всички страни, ще сме като тризъбец

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи пред " Тема спорт ", че отборът му ще направи по този начин, че мачът през днешния ден да е сложен и за Лудогорец.

" Всички знаем какъв брой мощен противник срещаме. Имат играчи не за два, а за три тима. Ние обаче ще действаме плътно, ще играем нашата си игра. Много значимо е момчетата да се раздада до край. Да покажат това, което упражняваме. Да, дуелът ще е сложен, само че ще създадем по този начин, че да е два пъти по-труден за Лудогорец. Ще ги нападаме от всички страни. От ляво, отдясно, през центъра. Ще сме като тризъбец ", показа в типичния си жанр сръбският ментор на столичани.
 Лудогорец с предпоследен тест за годината, Славия ще опита да спре
Лудогорец с предпоследен тест за годината, Славия ще опита да спре " орлите " да зимуват на върха

Двубоят е с начален час 15:00

Единственият отсъстващ е десният бек Ертан Томбак. Той получи пети жълт картон в мача със Спортист Своге за купата и ще е осъден. Томбак е и с контузия. Добрата вест за Заги е, че нападателят Ахмед Ахмедов е подготвен след разтежението в Своге, само че се чака да е запаса. След санкции в състава се завръщат Попадийн, който ще работи като десен бек и централният бранител Емил Виячки. На вратата ще е Светослав Вуцов, който не пази против Спортист, поради уговорката с националния тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР