Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че мнението му

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че мнението му
Коментари Харесай

Загорчич: Голямата промяна за нас ще бъде да играем пред пълен стадион

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи, че мнението му за играта на Левски от зимата насам много се е трансформирало и "сините " играят доста мощен футбол сега под управлението на Делио Роси.

Загорчич и Роси дадоха взаимна конференция преди огромния футболен край за Купата на България в сряда, 9 май.

Мачът за последния трофей през сезона в България е от 19.30 часа, и ще може да го следите с GONG.BG, както и директно в ефира на NOVA SPORT и по Дарик радио.

Никола Попов ще свири финала Славия - Левски

"За Славия е чест да е на край, играем против доста мощен съперник, Левски е безспорен любимец. Ние ще се опитаме да играем футбол на драго сърце, само че и да осъществим задачите си несъмнено. Първоначално задачата бе да стигнем допустимо най-далеч. Сега сме на край, ще се борим, само че ще е доста мъчно, " съобщи Загорчич.

"Разбира се, има напрежение, това са доста значими мачове за футболистите. Взимаме ограничения да ги отпуснем, само че не прекомерно. Всеки мач носи напрежение, тук е доста повече, само че почти са спокойни моите играчи и се надявам за мача да са оптимално подготвени. "

Караиванов: Финалът ще е мачът на сезона, чакаме 35 000

"Притеснява ме класата на Левски. Но ще се раздадем на 100%, няма какво друго. Нищо друго не ме тормози, стигнахме край, оттук-нататък единствено ще борим, " добави той.

"Голямата смяна е, че стадионът ще е цялостен. Нали по тази причина живеем обаче, да играем пред цялостни игрища. Мисля, че ние сме един от дребното тимове, в които запазихме групата момчета цялостен сезон, тези, които упражняват, са титуляри, " изясни още наставникът.

"Не съм наясно със състава, имаме и някои контузени. Ще си поговоря с футболистите на подготовка, ще видя по какъв начин е настроението, след това ще преценява, " отговори той на въпрос дали Георги Петков ще е титуляр в сряда.

"Левски стартира да играе мощен футбол при господин Роси, много неща се трансформираха, " завъри Загорчич, който през декември насочи сурови рецензии към играта на "сините " след един турнирен мач посред им.

Загорчич: Левски не играе футбол и се самозаблуждава
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР