Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана доволен след

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана доволен след
Коментари Харесай

Заги: Трудно е, не ми харесва тичането напразно

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана удовлетворен след загубата с 0:2 от Берое в Стара Загора. Сръбският експерт регистрира многото травми в лагера на " белите ".

" Берое игра по-добре, владееха мача от самото начало. Не успяхме да използваме обстановките си и се получи това неприятно 0:2. Трудно е, мъчно е, събраха ни се доста проблеми с контузените футболисти, това е повода.

Днес играха няколко момчета, които са с една седмица тренировки, би трябвало да се оправим и да опитаме да спечелим идващия мач. Имаме липса на хора в отбрана, Шоколаров се оправи почти, въпреки че имаше 2-3 неточности. Момчетата играят, колкото могат.

Имаше бягане през днешния ден, само че не ми харесва напразното бягане. След първия гол пристигнаха доста неточности, след почивката започнахме добре. Галин Иванов е доста значим човек за Славия, опитваше се. Обръщаме се и чакаме идващия мач. Нямам визия още какво е положението на Андреа Христов. Надявам се, че ще успеем да излъжем противника в идващия мач ", сподели Заги в Стара Загора. Първа лига 14 кръг, понеделник 5 ноември  Берое 2:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР