Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази мнение, че неговият

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази мнение, че неговият
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Днес играхме по-силно от ЦСКА и трябваше да спечелим

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази мнение, че неговият тим е трябвало да победи в мача против ЦСКА от 19-ия кръг в Първа лига, който в последна сметка приключи при резултат 1:1 на стадион " Александър Шаламанов ".

Наставникът на " белите " въпреки всичко похвали своите футболисти за видяното и разгласи, че има цялостно доверие в тях.

" Мога да съм удовлетворен от тези 4 точки от мачовете против ЦСКА и Лудогорец. Днес играхме по-силно от ЦСКА и трябваше да спечелим. Имахме повече положения и се представихме по-добре. Доволен съм от момчетата и ги приветствам ", стартира Загорчич.

" Имахме доста хубави офанзиви, освен головата. Приключихме мача с доста момчета от школата ни и съм извънредно удовлетворен. Имам доверие в момчетата, би трябвало ни още доста работа ", сподели още 52-годишният експерт.

Бившият футболист, който има и 23 мача за националния тим на България, показа още, че Славия ще търси триумфа против ЦСКА и в дуела посред им от осминафиналите на шампионата за Купата на България, който ще се организира идния вторник (5 декември).

" Има моменти на напрежение сред треньорите, само че това е обикновено. Ще търсим победа и в мача за купата против тях ", приключи Златомир Загорчич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР