Старши треньорът на Септември София – Иван Гешев, коментира ,

...
Старши треньорът на Септември София – Иван Гешев, коментира ,
Коментари Харесай

Иван Гешев: Трябваше да отбележим, борбата продължава

Старши треньорът на Септември София – Иван Гешев, разяснява, след която „ соколите “ изпревариха столичани на върха в класирането на Втора лига, само че единствено по голова разлика. Гешев отдаде дължимото на варненския отбор и съобщи, че голът е нещото, което е липсвало на неговия тим в този дуел.

„ Първият гол дефинира развиването на мача. Със сигурност отвори мача в допълнение, тъй като първото полувреме имаше много обстановки пред нашата и пред вратата на съперника. Не можахме да се възползваме да отбележим гол. Тошев имаше две обстановки да отбележим. Може би ни трябваше този гол да влезне, с цел да може нещата да вървят добре за нас “.

„ Не мога да кажа липса на централизация, тъй като играем с добър тим, съперник наш. Просто положително отиграване на съперника и естествено наша неточност в отбрана “.

„ Спартак Варна се показа по-добре в верните интервали от мача. Това беше разковничето в тази среща “.

„ Не мисля, че в нещо ще се отрази. Ние чакаме идващия мач. Има още седем мача и би трябвало да ги изиграем на равнище. Днес загубихме от един съперник, който е добър тим. Знаехме това нещо. Гледаме идващия мач, който следва и битката продължава “, съобщи Гешев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР