Старши треньорът на Септември - Николай Митов заяви, че е

...
Старши треньорът на Септември - Николай Митов заяви, че е
Коментари Харесай

Николай Митов: Имаме още много работа, но годината бе добра

Старши треньорът на Септември - Николай Митов съобщи, че е доста удовлетворен от развиването на тима, защото откогато пое отбора, столичани са натрупали 20 точки и се намират в средата на таблицата в Първа лига.

Тази вечер Септември победи Черно море с 2:1.

 Септември победи Черно море с 2:1
Септември изпраща 2017-а с голов рецитал на Мартин Тошев и победа над Черно море (ВИДЕО)

Оспорван дуел на " Васил Левски " изиграха двата отбора

" Тежко бе след такава загуба. Искам да поздравя играчите. Имахме един естествен диалог. Аз им споделих, че нищо не е станало. Просто през днешния ден трябваше да излезем като мъже и да изиграем мача. Искам да ги поздравя за успеха, удовлетворен съм и от точките, които имаме. Сега са 23, като пристигнах бяха 3. Момчетата демонстрираха темперамент и геройство. Имаме доста работа след Нова година, само че друго е с 23 точки.

Не допуснахме обикновени неточности и това оказа помощ, Радвам се, че го направиха играчите. Те през днешния ден демонстрираха дух и темперамент. Всеки работи. Мартин Тошев вкарва. Така оползотворява труда на всички. Имаше и други положения. Можеше и хеттрик да направи.

Добра бе 2017-а за Септември. Влизане в А група, нов тим и сме в средата на таблицата.

 Героят Мартин Тошев: Нека не слагаме каруцата пред коня
Героят Мартин Тошев: Нека не слагаме каруцата пред коня

" Радвам се, че аз означих и двата гола "

Всеки съставен елемент на играта имаме работа. Сега градим тим. Не се подлъгвам и съм благополучен, че имаме 23 точки. Всичко по подготовката е изяснено. Почваме в София, по-късно ще имаме лагер в Сандански и след това в Турция. Ще има нови попълнения. Но това е обикновено, в случай че желаеме да вървим нагоре като тим. На 3 януари като се съберем ще се знае и вие ще знаете. Ще има напускащи, само че желая първо на тях да кажа и след това ще разберете и вие. Нормални неща от футбола, само че неприятни. Ние желая да се задържим в елита и да продължаваме по този начин като визия на клуба. Днес имахме интервал на терена - шест индивида родени през 1998 и 1999-а. Това може единствено да ме радва. Това е политика на клуба и аз съм удовлетворен ", разяснява пред " Диема " Митов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР