Старши треньорът на руския елитен Уфа Вадим Евсеев в бил

...
Старши треньорът на руския елитен Уфа Вадим Евсеев в бил
Коментари Харесай

Руски треньор е бил вариант за ЦСКА

Старши треньорът на съветския първокласен Уфа Вадим Евсеев в бил вид за ментор на ЦСКА през предходната година. Това разкри за NOVA футболният управител Георги Пеев.

„ Повярвайте, там, в офиса, идват оферти за 50 треньора, само че просто не се написа за всички. Миналата година имаха интерес към един съветски треньор, ние бяхме с него в офиса на господин Гриша Ганчев, доста добре ни посрещнаха, говорихме дълго, само че не се стигна до стремежи резултат от мен и от господин Ганчев”, показа мениджърът Георги Пеев.

„ Сега въпросният треньор работи във Висшата лига на Русия – Евсеев, сега е в Уфа. Много добър треньор и щеше да има съгласно мен положителни резултати, само че не се стигна до назначението му”, добави още Георги Пеев.

По-рано денем от ЦСКА оповестиха, че през новия сезон Добромир Митов ще води „ червените”. Специалистът ще продължи да работи в екип с Любко Петрович и Димитър Пенев. В щаба остават асистентът Даниел Моралес и кондиционният треньор Кирил Динчев, а работата с вратарите още веднъж ще е поверена на Ивайло Петров.

Цялото изявление с Георги Пеев ще можете да видите в предаването „ Домът на футбола” в сряда, 5 май, от 20.00 часа по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР