Старши -треньорът на Рома Жозе Моуриньо сподели спомените си от

...
Старши -треньорът на Рома Жозе Моуриньо сподели спомените си от
Коментари Харесай

Моуриньо: Отидохме в Ливърпул, за да унищожим титлата им

Старши -треньорът на Рома Жозе Моуриньо показа спомените си от успеха на Челси над Ливърпул през април 2014 година, която коства купата на " алените ".

" Нарекохме Брендън Роджърс " Special Twoo " (по прилика с прозвището на Моуриньо " Special One " ). Бяхме на полуфинал в Шампионска лига и завършихме наедно 0:0 с Атлетико в Мадрид и по-късно играхме реванша.
 Моуриньо уточни кой тим ще завоюва Висшата лига
Моуриньо уточни кой тим ще завоюва Висшата лига

Ето какво мисли Специалния

За нас мачът против Ливърпул не означаваше нищо, тъй като можехме да вземем единствено второ или трето място. Исках да играя мача в петък или събота на обяд, само че Висшата лига не го разреши. Плакахме и молехме, само че те споделиха " не " и не можахме да доведем втори тим на " Анфийлд ".

Затова отидох там, с цел да скапва празника им. Играхме по този начин, като че ли отиваме да спечелим купата, само че не беше по този начин.

Момчета на улицата продаваха тениски, на които пишеше, че Ливърпул е първенец, а вие не можете да вършиме това, тъй че отидохме там, с цел да унищожим купата им ", съобщи Моуриньо в изявление за канал в YouTube подкастът Obi One.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР