Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо ще откаже предложението да

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо ще откаже предложението да
Коментари Харесай

Моуриньо казва “не” на Португалия

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо ще откаже предлагането да застане отпред на португалския народен тим, твърди “Скай Спорт Италия ”. 59-годишният експерт беше считан за любимец за поста, освободен от Фернандо Сантош след отпадането на “мореплавателите ” от Мондиал 2022, само че е малко евентуално да се стигне до контракт сред двете страни. 

Агентът на Моуриньо - Жорже Мендеш, е имал среща с президента на португалската федерация, само че на този стадий Специалния избира да продължи работата си отпред на Рома. Той е привързан с “вълците ” до 2024 година. 
 ФИФПРО към Рома и Моуриньо: С отношението си към един футболист се пробвате да отклоните вниманието от неприятното ви показване ФИФПРО към Рома и Моуриньо: С отношението си към един футболист се пробвате да отклоните вниманието от неприятното ви показване
Междувременно, в Бразилия се появиха информации, че Моуриньо ще получи покана да застане отпред на “селесао ”. Очаква се президентът на федерацията Едналдо Родригеш самичък да се нагърби с договарянията с португалеца.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР