Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо не беше напълно

...
Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо не беше напълно
Коментари Харесай

Ди Франческо: Чудесна победа, но не можем винаги да вкарваме по 4 гола

Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо не беше изцяло задоволен от играта на отбора даже след успеха с 4:2 като посетител на Наполи. Успехът на " Сан Паоло " върна " вълците " на трето място в класирането, откакто в предишния кръг те претърпяха домакинска загуба от Милан.

" Поражението от Милан беше недопустимо поради настройката ни. Работихме доста над логиката на психиката на футболистите, а хората говореха за тим, който се е предал и не е посочил темперамент. Днешната победа би трябвало да ни послужи като насочна точка за по-добри изяви. Срещнахме доста мощен противник и се получи открит мач. Демонстрирахме неизменност от самото начало, а това ни липсваше в последно време ", сподели Ди Франческо.

" Не бяхме съвършени. Например, вторият гол за Наполи пристигна след подценяване на обстановката от наша страна. В края сигурно загубихме централизация, а това не би трябвало да се случва, тъй като няма по какъв начин постоянно да вкарваме по 4 гола ", изясни наставникът на " джалоросите ".

" Аз се гордея с тима, даже и след загуби. Всички отбори бъркат, само че печелят тези, които позволяват по-малко неточности. Днес ние бъркахме по-малко от Наполи. Един Джеко даде безапелационен отговор на критиците. Той е наясно, че би трябвало да прави повече от това да вкарва голове. Срещу Наполи Джеко свърши доста работа, пресираше от самото начало и това ми хареса най-вече ", добави Ди Франческо. Серия А 27 кръг, събота 3 март  Наполи 2:4краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР