Старши треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че всички

...
Старши треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че всички
Коментари Харесай

Зидан: Отличен резултат, страхотен мач

Старши треньорът на „ Реал “ (Мадрид) Зинедин Зидан съобщи, че всички в тима се радват за двата гола на Кристиано Роналдо, а също по този начин са и щастливи от резултата 3:0 над „ Ювентус “ като посетител.

" Отличен резултат, страховит мач. Не е по никакъв начин елементарно да се реализира победа с 3:0 като посетител в Торино. За страдание, в хода на мача при нас породиха някои проблеми, само че тук постоянно е по този начин, тъй като „ Ювентус “ не е инцидентен тим. За наслада успяхме да излезем от мача с безапелационна победа и чиста мрежа “, не скри насладата си французина.

" В момента Кристиано се намира в добра форма. Другите от тима същински се радват за него. Сега просто ще се насладим на успеха, а по-късно ще мислим проект за тежката работа, която ни следва в идващите две седмици. Знам, че на реванша няма да бъде по никакъв начин елементарно, а и „ Ювентус “ няма просто ей по този начин да се съобщи. Трябва да ви кажа обаче, че моят гол на финала в Шампионската лига беше по-добър “, съобщи Зидан с усмивка и изясни, че няма база да се съпоставя попадението на Роналдо със задна ножица с неговото през 2002-а година на финала против „ Байер “ (Леверкузен).

Във вчерашната среща Роналдо направи няколко достижения. Той стана единственият футболист, който вкарва в 10 следващи мача в Шампионската лига. Освен това, той усъвършенства върха на вратаря Икер Касияс, като записа 95-а победа в Шампионската лига.

За Зидан признанието за носителя на „ Златната топка “ е, че даже и почитателите на „ Ювентус “ станаха на крайници и го приветстваха за втория гол във вратата на Джиджи Буфон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР