Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва в момчетата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва в момчетата
Коментари Харесай

Зидан: Никога не съм се чувствал недосегаем

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има вяра в момчетата си и счита, че най-важният мач е идващият. „ Знаем каква е обстановката и желаеме да обърнем нещата. Имаме още една опция да сменим чипа, имам вяра на играчите си. Зная, че обстановката е комплицирана, само че доста пъти сме минавали през такива. Най-важният мач е утрешният. Трябва да вземем точки в Севиля и да създадем огромен мач против мощен противник “, съобщи наставникът на конференция преди утрешния дуел на „ Рамон Санчес Писхуан “.

“Никога не съм се чувствал недостижим – нито като състезател, нито като треньор, нито като човек “, показа той. „ Да, усещам се подсилен от клуба. Не мога да съм удовлетворен, когато губим, само че знаем къде сме. Истинско благополучие е да се бориш с този клуб и ще го върша до последния ден “, сподели Зизу.

Запитан за Серхио Рамос, Зидан отговори: „ Няма да рискуваме със Серхио. Не желая състезател с болки, с цел да не усложни ситуацията си. Ще забележим по какъв начин ще сме на следващия ден “.
Ла Лига 12 кръг, събота 5 декември  Севиля 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР