Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан се оттегли от

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан се оттегли от
Коментари Харесай

Зинедин Зидан напусна "Реал"

Старши треньорът на " Реал " (Мадрид) Зинедин Зидан се отдръпна от поста си. 45-годишният французин свика изключителна конференция и изненадващо разгласи, че напуща тима.

Зидан застана отпред на " Реал " при започване на 2016 година, с цел да размени уволнения Рафаел Бенитес. За две години и половина някогашният полузащитник завоюва девет трофея и влезе в историята с три следващи купи в Шампионската лига.

" Като президент на " Реал " през днешния ден се появявам дружно със Зинедин, само че мисля, че той би трябвало да вземе думата. Вчера ми заяви едно ненадейно решение. Мога единствено да кажа, че го поддържам ", сподели Флорентино Перес, който пръв взе думата на конференцията.

Още откогато Зидан реши да се захване с треньорството, Перес постоянно повтаряше, че един ден французинът ще води " Реал ". Той стартира кариерата си през лятото на 2014 година като ментор на втория тим на белите - " Кастия ", преди още да е придобил нужния лиценз. Година и половина по-късно именитият халф пое първия отбор и реализира изключителни триумфи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР