Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново говори за

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново говори за
Коментари Харесай

Зидан: Бейл искаше да играе, но нищо не се е променило

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан още веднъж приказва за бъдещето на Гарет Бейл. Уелският национал игра в контролата против Арсенал във Вашингтон. Той се появи на терена през второто полувреме, а 10 минути по-късно се разписа за 1:2. Бейл се регистрира още с изтребване от голлинията и пропусната дузпа при наказателните удари, които дефинираха спечелилия. Срещата приключи 2:2, а Реал надви с 3:2 при дузпите.

След дуела Зидан разяснява обстановката с Гарет, откакто последните дни той разгласи, че е " най-добре за всички " играчът да напусне Реал, а това породи редица реакции, измежду които и нападки от страна на сътрудника на футболиста.

" Гарет изигра добър мач, игра добре. Радвам се за него. За момента той е с нас, съобщи Зидан. - Той игра, тъй като искаше да играе, преди няколко дни не искаше. Това беше мое решение, а за бъдещето ще забележим какво ще се случи. Нищо не се е трансформирало, вие знаете каква е обстановката. "

Of course Gareth Bale came on and scored for Real Madrid pic.twitter.com/CSgsCeVBr5
— B/R Football (@brfootball) July 24, 2019
Французинът отхвърли да разяснява дали тежката травма, която Марко Асенсио получи в мача, може да промени статута на Бейл, като отвори опция за него. Испанският национал получи контузия в коляното, която съгласно първичните информации може да е доста сериозна и той да пропусне огромна част от сезона. Зидан съобщи, че двете обстановки са " изцяло разнообразни ".

" Притеснени сме за неговата травма. Той отиде непосредствено в болничното заведение за проучвания, само че наподобява зле. Това е неприятната вест от през днешния ден, тъй като губим състезател ", добави наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР