Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не е съгласен

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не е съгласен
Коментари Харесай

Зидан: Не се оправдавам, това са фактите!

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не е склонен с отправените по-рано денем рецензии от страна на президента на Ла Лига Хавиер Тебас. Шефът упрекна наставника, че просто си е търсел опрощение след неуспеха против Осасуна (0:0) през уикенда. Зидан недоволстваше, че тимът му е трябвало да пътува и да играе в Памплона при тези тежки условия в Испания през последните дни.

“Не се извинявам! Казаното от мен са факти”, съобщи френският експерт.

Тебас твърди, че персонално той е предложил на отбора на Реал М да не лети за мача, само че столичани сами са решили да пътуват.

В последна сметка поради огромния сняг след дуела първенците не съумяха да се приберат в Мадрид, а отпътуваха непосредствено за Малага, където в четвъртък излизат против Атлетик Билбао в полуфинал за Суперкупата на страната.

“От 4 дни сме тук и се приготвяме за срещата. Даже към този момент сме подготвени. Наясно сме, че ни чака сериозен противник. Ще се постараем да създадем мощен мач”, продължи Зидан.

“В рамките на един сезон тимовете имат възходи и падения, а ние постоянно се опитваме да се представяме все по-добре. Така ще бъде и на следващия ден (б.ред. - четвъртък). Надяваме се, че лека-полека ще ставаме все по-силни”, сподели още международният първенец.

Зизу удостовери за идното преотстъпване на Лука Йович в предходния му клуб Айнтрахт (Франкфурт): “Йович е нападател, който бележи. Това е особено за него. Той обаче е единствено на 21 години и ние сме наясно с това. От него желаеме да вкарва, само че той нямаше шанс, имаше усложнения с акомодацията си и травми. Не е елементарно да си на такава възраст. Трябва да се учиш от доста неща”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР