Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо бе доволен от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо бе доволен от
Коментари Харесай

Ласо: Знаехме, че ще ни натиснат през второто полувреме

Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо бе удовлетворен от успеха на " белите " над Валенсия през вчерашния ден. " Лос бланкос " се постановиха със 78:86 като посетител над противника си в среща от деветия кръг на баскетболната Лига Ендеса. Играчите на Ласо си осигуриха 25-точков задатък още на почивката, само че Валенсия отговори през второто полувреме и върна интригата в последната четвърт.

" Знаехме, че ще ни натиснат през второто полувреме. Луи Лабейри означи някои доста сложни изстрели и като цяло съумяха да ни наложат сериозна преса. Въпреки това считам, че тимът ни се оправи добре в последните минути, защото не е елементарно да се играе с такова огромно преимущество в резултата ", призна наставникът на столичани след мача.

" Физическото натоварване от мачовете се натрупва и е значимо да се знае, че не всеки път ще бъдем на 100% от опциите си. Седмицата беше добра, постигнахме четири следващи победи, само че аз не се интересувам чак толкоз от резултатите. Нито всичко е наред, когато побеждаваш, нито е толкоз зле, когато губиш ", показа още Ласо.

Треньорът се пошегува и с един от своите играчи - Алберто Абалде. Крилото бе привлечено в Мадрид точно от Валенсия през лятото, откакто прекара 4 години в състава на " портокалите ". " Те разполагат с две-три бързи набези в тактиката си, за които знаем, по тази причина попитах Алберто дали имат още такива ", показа през усмивка Ласо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР