Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си
Коментари Харесай

Анчелоти не каза дали Реал иска Белингам

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си от наличните варианти в средата на терена на фона на медийните изявления, че Белия балет е любимец за подписа на Джуд Белингам.

Твърди се, че Реал (Мадрид) води в конкуренцията за подписа на англичанина, който блесна за националния тим на страната си на приключилото преди по-малко от месец Световно състезание в Катар. Англия отпадна на четвъртфинал от Франция, като Белингам беше един от хората, които правеха усещане.

Ливърпул и Пари Сен Жермен са другите два тима, които имат интерес към бързия футболист. Но Реал (Мадрид) желае да го добави към другите си международни гении като Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени и уругвайската звезда Федерико Валверде. 19-годишният Белингам към този момент трета година играе за Борусия (Дортмунд), които го купиха от родния му Бирмингам Сити.

На конференция Анчелоти разумно беше запитан по тематиката и отговори: " Белингам се потвърди като страховит полузащитник на Световното състезание, както и другите. Има доста младежи – Енцо Фернандес, Педри и Гави... Има доста млади полузащитници, които излизат към този момент на напред във времето и Белингам е един от тях ".

" Но аз съм удовлетворен и избирам нашите млади халфове, които имаме тук и всички те са доста положителни: Чуамени, Камавинга, Валверде. Имаме много младост и класа на едно място ", изясни в типичния си изкусен жанр Анчелоти.

Реал (Мадрид) играе на следващия ден против Виляреал в шампионата на Испания, който е техен втори след края на Мондиала. Другата сряда пък имат полуфинална среща с Валенсия от шампионата за Суперкупата на Испания.

" Утре ще играе най-свежият тим, който можем да извадим на терена. Повечето от хората не играха през седмицата против Касереньо за купата на Испания. Това е тим, който се приближава до този, който играеше в миналогодишните мачове. И по-късно във всеки един идващ мач ще избираме най-хубавото. Идва шампионатът за Суперкупата, който е доста значим за нас. Там ще се стараем да сме с най-хубавото ", сподели още Анчелоти.

След това той приказва и за своя другар и някогашен съотборник в италианския народен тим Джанлука Виали. Бившият нападател на Ювентус, Челси и Сампдория умря след тежка борба с рака. Двамата бяха дружно на Световното състезание в Италия през 1990-а година.

" Това е един доста печален ден за мен. Моят безценен другар си отиде. Дано почива в мир ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР