Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция
Коментари Харесай

Анчелоти: Нямам свобода да говоря за съдиите

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва на конференция преди гостуването на Брага от третия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят в Португалия е на следващия ден, 24 октомври от 22:00ч. българско време.

„ Утрешният ден е чудесна опция да се доближим до осминафиналите. Брага играе добър футбол, обича да владее топката и да нападна. Те обичат да преобладават. Ние би трябвало да се пазиме добре, това ще бъде основно и оттова да се възползваме от самостоятелните качества, които имаме, а те са доста “, стартира Анчелоти.

„ По табиет се поверявам на съдиите. Понякога малко повече, от време на време по-малко. Знаете какво е свободата на словото и всеки може да се показва както желае. Аз се концентрирам върху своята работа. Понякога сме били ощетявани, само че нямам свободата на словото да приказвам за съдиите. Ако кажа това, което мисля, ще ме санкционират. Искам да работя, да се любувам на мачовете “, продължи той.

„ Има доста разлики сред съдийството, които би трябвало да се отбележат. Испански арбитър, който свири в Испания, живее в Испания. Английският арбитър, който на следващия ден свири в Португалия да вземем за пример, ще се прибере в сряда и това, което ще кажат в Португалия, няма да има огромно значение за него. Мисля, че съдийството в Европа има доста друг напън. “

„ Не мисля за ротация на следващия ден, само че това не значи, че в събота ще играят същите играчи (б.р. – в Ел Класико против Барселона). Ще би трябвало да забележим травмите, умората, завръщането на Начо… Има време да помислим за събота “, приключи Карло Анчелоти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР