Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти бе много щастлив

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти бе много щастлив
Коментари Харесай

Татко Карло след Ел Класико: Трябва да съм честен, Барселона изигра много добър мач

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти бе доста благополучен след успеха на " кралския клуб " в " Ел Класико " с 3:2 и по този метод се класира за финала за Суперкупата на Испания.

" Трябва да бъда почтен, Барселона изигра доста добър мач. Не мисля, че ни превъзхождаха, те направляваха топката, бяхме доста ефикасни в техните слаби страни, доста ефикасни. Мачът беше равносилен и нито те преобладаваха над нас, нито ние над тях ", съобщи италианецът след края на мача в Саудитска Арабия.
 Реал победи Барселона с 3:2 и е на край
Реал пречупи Барселона в петголов трилър

Драма в края

" Мачът беше изстрадан, тъй като беше равносилен, с положителни играчи, два положителни тима, беше занимателен мач, само че на пейката постоянно страдаш ", добави той пред " Movistar ".

За развоя на срещата Анчелоти сподели: " Започнахме доста добре, с излизане откъм гърба, игра сред линиите и прекосяване към контраофанзива. След гола малко се отпуснахме, контролирахме повече нещата на терена. Заслужавахме да спечелим първото полувреме, само че допуснахме трагичен гол и второто полувреме беше доста мъчно. Използваха го доста добре против нас, само че ние имаме играчи с такива характерности, които се оправят доста добре ".
 Шави: Сбогувахме се с трофея, само че сме на прав път
Шави: Сбогувахме се с трофея, само че сме на прав път

" Белия балет " надделя каталунците с 3:2 в полуфинален мач от минитурнира за Суперкупата на Испания

" Атакувахме доста добре. Барселона игра добре, има висококачествени играчи. Това беше значим мач за всички. Имаше добра атмосфера на трибуните и макар че това не е най-важната купа, това беше значим мач. Барселона има първокласен тим и той ще се усъвършенства. През първото полувреме те сътвориха заплаха през центъра, нещо рядко за Барселона, само че и ние показахме нашето качество ", сподели още Карло Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР