Старши треньорът на Ралф Рангник логично не бе много щастлив

...
Старши треньорът на Ралф Рангник логично не бе много щастлив
Коментари Харесай

Ралф Рангник призова за научаване на уроците след поредната грешна стъпка на Юнайтед

Старши треньорът на Ралф Рангник разумно не бе доста благополучен след следващото едва показване на своите футболисти, които взеха единствено точка при гостуването си на Бърнли. След края на срещата опитният специалст съобщи, че е време отборът му да си вземе поука и да спре да позволява обикновени неточности:
" През първото полувреме малко неща можехме да създадем по-добре. Вкарахме три гола, само че два бяха анулирани. Особено вторият никой не разбра за какво бе анулиран и за какво страничният арбитър подвигна флага за нарушаване на Пол Погба осем секунди откакто това се случи, в случай че изобщо можем да приказваме за фаул в тази обстановка ", стартира той.
" Както и да е, считам, че трябваше да водим най-малко с 2:0 на полувремето. Същото казахме и след мача с Мидълзбро. Играхме доста мощно, контролирахме мача, само че значимото е да си тръгнеш с успеха най-после. Днес спечелихме 1 точка след тези 94 минути и никой не е удовлетворен. Ако желаеме да сме в топ 4, не можем да губим точки по сходен метод ".
" Второто полувреме не стартира добре, не бяхме задоволително нападателни, не владеехме задоволително добре топката. В двете минути преди да получим гол три пъти спечелихме топката, правехме тики-така в личната си половина и я губехме прекомерно елементарно. Поведението ни в последните 10 секунди преди гола не бе вярно. Имахме двама или трима футболисти в нашето поле, само че все пак допуснахме да ни отбележат ", добави още Рангник.
" Дори и да бяхме спечелили против Бърнли, щеше да е значимо, само че в този момент е още по-важно да вземем шест точки в идващите два мача. Първо обаче би трябвало да си научим уроците и да внимаваме по какъв начин играем в сходни срещи. Трябва да подържаме положително равнище не 45, не 70, а 90 или даже 94 минути ", сподели за край треньорът на " алените дяволи ", за които предстоят мачове против Саутхемптън и Брайтън.
ВИЖТЕ ОЩЕ :
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР