Старши треньорът на похвали играта на нападателите на и .

...
Старши треньорът на похвали играта на нападателите на и .
Коментари Харесай

Флик за следващия съперник на Байерн: Добър отбор, който знае как да се защитава

Старши треньорът на похвали играта на нападателите на и. Специалистът се изрече ласкаво за двамата по време на конференция в навечерието на срещата сред двата тима в Шампионската лига. Двубоят от втория кръг на груповата фаза ще се играе във вторник.

" Мисля, че в съветското състезание Локомотив играе поредно: отстъпва малко, само че има добра атакуваща линия, солидни флангови полузащитници и бранители. Харесвам Едер и Смолов. Като цяло това е добър тим. Локомотив знае по какъв начин да се пази, играе на контраатаки, построява дейности за контраофанзива. В мача ще се опитаме да направляваме играта и да не губим топката ", сподели Флик.

Байерн е настоящ победител в Шампионската лига, а в първия си мач от новия сезон реализира безапелационна домакинска победа против с 4:0.

" Много съм удовлетворен от представянето на играчите си в последните три мача. Те бяха доста съсредоточени върху играта, направляваха топката. Това бяха качествени мачове. Но е належащо тимът да демонстрира добър футбол освен в Шампионската лига, само че и в Бундеслигата, и в Купата на Германия. Шампионската лига безспорно е нещо особено, бих желал да играем сполучливо в нея и този сезон. Надявам се да се получи ", добави той.

Флик сподели още, че полузащитникът, който е бил с съмнение за ковид, ще може да играе в мача с Локомотив от първите минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР