Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров заяви, че тимът
Коментари Харесай

Северин Димитров: Ако не бяхме загубили първия гейм, нещата щяха да са различни

Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров съобщи, че отборът му е изгубил от най-хубавия тим в България - Нефтохимик, след 1-3 в зала "Септември ".

"Мога единствено да скърбя, че загубихме първия гейм. При една добра развръзка там мачът щеше да продължи и да приключи по различен метод. Нефтохимик ни превъзхождаше на обсада, видя се, че са доста добре проведени, вадеха и доста топки в отбрана. Като организация стояхме добре и ние, само че се видя, че успеваемостта на крайните ни нападатели не беше на равнище, " разяснява наставникът.

Нефтохимик смъкна Пирин от върха

Той регистрира основното влизане на Георги Братоев в игра: "На финала на Купата се видя, че може да играе макар травмата. Преценили са, че може да оказва помощ. Опитът му повлия позитивно на Нефтохимик и несъмнено им оказа помощ. "

След първата домакинска загуба за сезона, Димитров добави: "Няма да спрем да се борим, ще се стараем да вършим положителни игри. На моменти не се получава, само че би трябвало да отчетем, че Нефтохимик е най-класният тим в България. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР