Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич не скри задоволството

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич не скри задоволството
Коментари Харесай

Показахме характер, доволен е треньорът на Пирин Олександър Бабич

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич не скри задоволството си от извоюваната точка при гостуването на Крумовград. " Орлетата " наваксаха два гола закъснение, с цел да избегнат провалянето в пловдивския квартал " Коматево ".

" Показахме характера на тима. След първото полувреме успяхме да създадем нужните промени на почивката. Започнахме да пресираме по-високо централните бранители на Крумовград и най-важното бе, че стигнахме до равенството. Знаете, че от време на време за тимовете е мъчно, когато водят с 2:0. Ние бяхме наясно с това. За нас бе от огромно значение, че с дузпата в края на първото полувреме се върнахме в срещата и спечелихме доста значима точка ", разяснява Бабич.

" Трябва да проучваме грешките, които допуснахме толкоз елементарно пред нашата врата. Днес играхме против един доста мощен тим. Бяхме наясно с това, само че в първите 15-20 минути не се представихме добре и сме доста щастливи, че все пак, успяхме да стигнем до равенството ", добави старши треньорът на Пирин, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР