Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов не скри разочарованието

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов не скри разочарованието
Коментари Харесай

Милен Радуканов: Няма такава държава

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов не скри разочарованието си от решението на БФС да промени деня на мача със Славия, който бе изместен от събота за през днешния ден, понеделнинк.

„ Орлетата “ изгубиха с 1:3 на стадион „ Васил Левски “ и останаха в група А на втората половина на таблицата след края на постоянния сезон.

Поздравявам Славия. Искаше повече успеха и си я заслужи. След положителния мач против ЦСКА, в който стояхме равностойно против водещия тим в България, през днешния ден се получи цялостен срив. Това е психически миг, който е доста значим. Цяла седмица говорихме и през днешния ден чаках или да играем доста добре и да спечелим или да излгеждаме по този метод. За страдание се случи второто. Това е обстановката. Продължаваме да се борим в групата, ще забележим до каква степен ще я докараме “, разяснява Радуканов след мача.

„ Без коментар. Днес е понеделник. Нека мислим за урешния ден. Пуснете си Слави Трифоново и песента му „ Няма такава страна “.Гледаме напред. Дай Боже да се представяме добре в групата. Има още мачове – шест мача. Ще се борим, ще бъде доста мъчно да се вдигнем психически. Това са ни опциите. Беше ясно още при започване на сезона. Проблемите при нас си остават “, сподели още той.

„ В живота и във футбола всичко е допустимо. Ще се надиграваме. Гостуваме на Черно море, по-късно играем с Витоша. Миналата година бяхме измежду първите два и се спасихме рано. Всичко е допустимо. Опитваме да вършим нещо да се учим в тежки условия, тук съм малко повече от една година. Не мога да не съм неудовлетворен. За финансови проблеми се приказва единствено в Ботев и Пирин и ние се борим с всички други “, сподели още Милен Радуканов.

Чуйте още от забавното изявление на старши треньора на Пирин в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР