Старши треньорът на Пирин – Христо Янев, говори след оцеляването

...
Старши треньорът на Пирин – Христо Янев, говори след оцеляването
Коментари Харесай

Христо Янев с много емоционални думи, след като спаси Пирин

Старши треньорът на Пирин – Христо Янев, приказва след оцеляването на своя отбор. Младият експерт се извини на Николай Бодуров, Юлиян Попев и Станислав Костов, с които имаше съществени търкания при идването си в Благоевград. Той дефинира оцеляването за еднакво на извоюван трофей.

„ Благодаря, приветствам момчетата, съблекалнята, хората, които бяха зад нас и ни помогнаха да не се откажем. Благоевград заслужава да има тим в Първа лига “.

„ Когато се бориш за нещо с ялото си сърце и душа, даваш всичко от себе си да запазиш това нещо, което те кара да се чувстваш специфичен. Това, което те кара да се чувстваш добре. Много от нас бяхме на кръстопът. Съпътстваха ни проблеми – тези проблеми ги няма в нито един учебник и лекция. Благодарение на Наско, Занев, Манолев...благодарение на тях запазихме концентрацията и бяхме задоволително стимулирани. За мен този триумф е като триумф за трофей или купа “.

„ Понякога просто би трябвало да попаднеш на точната съставна част от хора – Пламен Николов, Боби и Миро Митев, моят щаб не се отхвърли от концепциите. Никога не дръпна обратно и поддържаше във всяка една секунда. Обединихме напъните и задържахме вълната, на която се намираме. Има доста хора, които ни подкрепяха. Разговарях и с сътрудници – Илиан Илиев, Владо Манчев, безпределно съм признателен “.

„ Много ми се желае да почистим отговорностите, които имаме към тима и администрацията. Желанието да се спасим сложи доста хора под стрес. Моят контракт изтича, би трябвало да приказвам с управлението и да видя по какъв начин стои Пирин организациинно. Наско ми даде увещание, че всичко ще е както би трябвало. Не желая да не се боря с демони.

„ Искам да се извиня на Ники Бодуров, Костов, Попев... и на техните фамилии, просто тогава трябваше да се работи по друг метод, по отношение на предходния притежател “.

Треньорът се обърна и към почитателите: „ Защитавайте тима с цената на всичко. Без значение дали Христо Янев ще е в града или не “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР