Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не скри,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не скри,
Коментари Харесай

Тухел: Няма конфликт между Неймар и Мбапе

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не скри, че е останал доста отчаян след загубата от Рен във финала за Купата на Франция, само че все пак не счита, че прави неприятно работата си. Бившият ментор на Борусия (Дортмунд) разяснява и изявленията пред медиите на звездата Неймар, както е неговата грозна постъпка след дуела в събота.

" В съблекалнята настана цялостна тишина. Не знам защо си мислят играчите, ще ги видя чак на утрешната подготовка. Думите на Неймар? Наясно съм какво имаше поради, само че това би трябвало да остане вътре в тима, а не на конференции. В отбора са събрани футболисти, които ненавиждат да губят. Аз избирам да поддържам връзка с тях персонално, а не посредством пресата. Между Неймар и Килиан Мбапе няма проблем ", безапелационен беше Тухел.

PSG coach Tuchel hits out at Neymar after fan attack https://t.co/AOd6wRT5X5 pic.twitter.com/jdvQDMX0Py
— Cleansheet (@Cleansheet) 29 април 2019 година " Трябва да си приказваме един с различен, само че какво сме си споделили да не излиза от съблекалнята. Можем да спорим, да сме на разнообразни отзиви, само че до такава степен. Аз не нося отговорност за организацията в клуба, давам отговор за състава. Не мисля, че постът ми е заплашен. Не съм доверчив. Ето, Ювентус от години не съумява да завоюва Шампионската лига, само че това не води до драми ", продължи германецът.

" Със сигурност не ми хареса това, че Неймар провърженик на Рен. Такива действия са неприемливи. Не е елементарно да приемеш загуба във край, само че би трябвало да умееш да проявяваш почитание и в такива моменти ", акцентира Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР