Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино посочи съдийството

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино посочи съдийството
Коментари Харесай

Почетино побесня: Позорно съдийство, няма да си мълчим

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино уточни съдийството като съществена причина за загубата на неговия тим от Реал (Мадрид). Френският гранд позволи проваляне с 1:3 на " Сантиаго Бернабеу " и отпадна на осминафиналите в Шампионската лига. Почетино възнегодува против изравнителния гол на Карим Бензема и счита, че нападателят е фаулирал Джанлуиджи Донарума.

" Това е срам! Няма по какъв начин да си мълчим след сходна груба неточност. Невъзможно е това да се случва през 2022 година! Когато получиш подобен гол, това обръща целия мач и страстта по трибуните. Невероятно е, че ВАР не се намеси. Нарушението беше очевадно. От всеки вероятен ъгъл се вижда, че това е фаул. Наистина не разбирам за какво ВАР не влезе в приложимост ", съобщи гневният Почетино.
 Реал (Мадрид) победи ПСЖ с 3:1 в Шампионска лига
Бензема простреля ПСЖ в сърцето и прати Реал на 1/4-финал в Шампионска лига!

Голям подвид на " белия балет "

" Крайният излаз от дуела се реши за 10 минути. Ние бяхме по-добрият тим от двата мача. Във футбола най-важното е да се възползваш от възможностите си оптимално. Вярно е, че в края рухнахме. Нямам пояснение ", призна аржентинецът.

Почетино беше запитан и за бъдещето на Килиан Мбапе, който се чака през лятото да премине като свободен сътрудник точно в Реал (Мадрид).

" Сега несъмнено не е моментът да мислим за това. Твърде сме разочаровани от загубата ", отвърна наставникът на парижани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР