Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, заяви,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, заяви,
Коментари Харесай

Луис Енрике: Много съм горд от представянето на отбора

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, съобщи, че френският тим е заслужавал успеха против Нюкасъл в петия кръг от група F на Шампионската лига по футбол.

Парижани, обаче, бяха изправени пред проваляне, само че стигнаха до 1:1 с изравнителен гол в осмата минута на добавеното време от дузпа на Килиан Мбапе, с което останаха единствено с една загуба в последните си 36 домашен мача от груповата фаза на конкуренцията - 1:2 от Манчестър Юнайтед през октомври 2020 година.
 Дузпа в края избави ПСЖ от загуба против Нюкасъл
Дузпа в края избави ПСЖ от загуба против Нюкасъл

Мбапе резервира възможностите на парижани за продължение напред

" Много съм горделив от представянето на тима. Мисля, че заслужавахме успеха, създадохме доста положения, само че просто не успяхме да ги осъществяваме. Това беше единствената ни уязвимост в тази мач ", разяснява испанският познавач.

ПСЖ е втори в групата със 7 точки, а в последния кръг гостува на Борусия Дортмунд, който е водач с 10 пункта и към този момент си обезпечи класиране на осминафиналите. Нюкасъл и Милан, които имат по 5 точки, играят между тях в Англия, като също имат шансове за второто място и продължение напред в шампионата.

" Най-важното в този момент е да останем съсредоточени върху нашата игра в последния кръг. Знаем, че в случай че спечелим, ще приключим на първото място в групата, само че даже при загуби, имаме шансове да продължим в идната фаза. Няма да бъде елементарно, само че се надявам да си улесним задачата с победа в Дортмунд ", сподели Енрике.
 Еди Хау скочи на съдиите: Това бе незаслужено!
Еди Хау скочи на съдиите: Това бе незаслужено!

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР