Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие е вариант

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие е вариант
Коментари Харесай

Галтие вариант за Марсилия

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие е вид за ментор на Марсилия, твърди “Ла Прованс ”. Той още публично не уволнен от парижкия клуб, само че се чака това да стане в околните дни.

Марсилия се раздели с Игор Тудор предходната седмица, откакто хърватинът напусна заради персонални аргументи и в този момент южняците търсят негов заместител. Според френските медии Галтие е малко евентуално да одобри предложение от Марсилия, защото желал да се възвърне от престоя си в ПСЖ, който бе обвързван с много напрежение, както и от обвиняванията в расизъм, които излязоха нескрито от престоя му в Ница.

Галтие не е единственият претендент, като управлението на Марсилия не бърза с избора си. Към ттреньора на Райо Валекано също е отправено питане, само че той също не е евентуално да одобри. Другите спрягани имена са Марселиньо и Марсело Гайярдо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР