Старши треньорът на Осиек Дино Скендер даде пресконференция преди утрешния

...
Старши треньорът на Осиек Дино Скендер даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Треньорът на Осиек: ЦСКА преодоля миникризата, но в София се убедих, че можем да ги отстраним

Старши треньорът на Осиек Дино Скендер даде конференция преди утрешния реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа против ЦСКА-София. Хърватите отстъпиха с 0:1 на “Българска армия”, само че техният ментор остава оптимист за крайния излаз от дуела. Пред публицистите той показа, че ЦСКА е доста сериозен тим, който разполага с рискови футболисти в офанзива, само че все пак има вяра, че неговият отбор ще продължи напред в шампионата.

“Откакто съм отпред на тима, всеки мач се дефинира като исторически”, стартира с усмивка Скендер. - Играхме мъдро в София, което се надявам да създадем и на следващия ден, само че нека този път имаме малко повече шанс. Ситуацията в този момент е друга, тъй като ЦСКА има преднина. На тях ще им е по-лесно, а ние би трябвало да нападаме. В никакъв случай не трябва да се оголваме, тъй като българите имат доста рискови футболисти в предни позиции. Би било неуместно да допуснем гол в началото”.

The calm before the storm… pic.twitter.com/WjOzOQEiee
— NK Osijek (@nkosijek) 31 юли 2019 година “Да, ЦСКА промени схемата си на игра за първия мач и действаше с трима централни бранители, като нас. Очаквахме го. Не мисля, че на следващия ден ще има тактически изненади. Аз в нито един миг не се заблудих от това, че ЦСКА записва един-два неприятни резултата. Те са доста сериозен тим и просто бяха в миникриза, която преодоляха”, акцентира Скендер.

“Независимо от загубата в София, този мач ме убеди, че имаме сили да продължим напред и се надявам да го потвърдим на терена. Ведран Югович не е възобновен и няма да играе. Постоянно имаме дребни кадрови проблеми, които се опитваме да решаваме. Няма да има огромни промени в средата на терена. Когато влязох в съблекалнята след първия мач, видях в очите на футболистите горест, само че и решителност”, добави най-младият треньор в хърватския хайлайф. Лига Европа 2 кръг, четвъртък 1 август  Осиек 21:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР