Старши треньорът на Нова Зеландия Дани заяви, че напрежението е

...
Старши треньорът на Нова Зеландия Дани заяви, че напрежението е
Коментари Харесай

Нова Зеландия преди решителния плейоф: Световните медии вече ни отписаха

Старши треньорът на Нова Зеландия Дани съобщи, че напрежението е напълно върху отбора на преди идния във вторник съдбоносен мач за класиране на международното състезание в. Двата тима се срещат в Ал-Раян в междуконтинентален плейоф, който ще излъчи последния участник на Мондиала през ноември и декември.
 В Коста Рика безапелационни, че няма да подценят Нова Зеландия В Коста Рика безапелационни, че няма да подценят Нова Зеландия
" Световните медии към този момент ни отписаха. Но по всяка възможност тези хора не са и гледали доста от мачовете ни ", сподели на конференцията преди дуела. заема 31-во място в международната класация на ФИФА, до момента в който Нова Зеландия е едвам на 101-ва позиция. " Трябва да погледнем себе си и да бъдем смели. В Нова Зеландия хората чакат повече от нас, в сравнение с в останалата част на света ", добави.

Капитанът на новозеландците Уинстън Рийд добави, че това няма да бъде елементарна среща. " Това няма да бъде естествен мач и ние знаем това. Подготвили сме се по най-хубавия метод и сме подготвени и за дузпи, тъй като те са част от играта ", сподели опитният бранител. Победителят от мача сред и Нова Зеландия ще попадне в група " Е " на международното състезание дружно с тимовете на, и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР