Старши треньорът на националния отбор на Испания по футбол Луис

...
Старши треньорът на националния отбор на Испания по футбол Луис
Коментари Харесай

Луис Енрике: Жалко е, че не победихме, но трябва да сме щастливи

Старши треньорът на националния тим на Испания по футбол Луис Енрике няма терзания за позицията на отбора в група Е от Световното състезание в Катар след равенството 1:1 против Германия в неделя вечер. Съставът има 4 точки след два изиграни мача и е водач във краткотрайното класиране.

„ На доктрина това беше групата на гибелта “, съобщи Енрике. „ Ако ми бяха споделили, че след равенството ще сме водачи и ще подвластен от себе си, бих се съгласил. Равенство против Япония ни е задоволително, само че няма да спекулираме “, добави експертът, представен от организация ДПА.

„ Да, тъпо е, че не победихме, само че би трябвало да сме щастливи, защото сме водачи в групата на гибелта. Когато бе изтеглен жребият, всички въздишаха от качеството, което тази група предлага. Състезанието е малко, тъй че няма смисъл да приказваме за изчисления. Ще преценим вариантите си за стартовите 11 футболисти. Сега стартира конкуренцията за всичко или нищо. Това е нашата действителност, а задачата ни е да сме първи в групата “, безапелационен бе Луис Енрике.

„ Германия би трябвало да мисли за победа против Коста Рика, който има добър състав. Може да сте сигурни, че ние ще играем за победа против Япония “, сподели още селекционерът на испанския народен отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР