Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети получи неочакван подарък при

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети получи неочакван подарък при
Коментари Харесай

Ултраси на Наполи върнаха на Спалети части от откраднатия му автомобил

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети получи непредвиден " подарък " при напускането си на клуба. Наставникът одобри алегорично кормилото от ултрасите на неаполитанския тим от автомобила му Фиат Панда, откраднат през октомври 2021 година.

Феновете не бяха удовлетворени от работата на Спалети при започване на престоя му в Неапол и откраднаха автомобила му, като оставиха и транспарант със следния текст: " Спалети, ще ти върнем твоята Панда, единствено си тръгни ".

На идната година на треньора е изпратена записка за откуп, а Спалети реагира по следния метод: „ Върша си работата както би трябвало, несъмнено ще остана треньор на Наполи през идната година. Моята панда? Първо ще забележим в какво положение ще ми я върнат, какъв брой километра са минали и дали вътре си стоят дисковете на Пино Даниеле. ”

Въпреки че изведе Наполи до първо скудето от 33 години, Спалети не се разбра с управлението и напуща клуба. На церемонията за прощаване пристигнаха няколко представители на почитателите, които връчиха на треньора волан и дискове с музика в огромна кутия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР