Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети избухна в сълзи, след

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети избухна в сълзи, след
Коментари Харесай

Спалети посвети титлата на Наполи на привържениците, на семейството си и на починалия си брат

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети избухна в сълзи, откакто Това е трети трофей на неаполитанците в историята и първи от 33 години насам и той го посвети на тифозите, които са чакали тази наслада толкоз дълго време.

" Да видя Партенопеите усмихнати и щастливи е най-голямата страст за мен. Те са тези, които предават своето благополучие на цялата ни съблекалня, на тима “, сподели Спалети пред DAZN след мача.

" Тука има хора, които ще преодолеят сложни моменти в живота си, тъй като те ще си спомнят за постоянно този миг. Тези хора заслужават цялата наслада ", разяснява още щастливият ментор на Наполи.

64-годишният Спалети, който стана най-възрастният експерт със Скудетото, разреши на футболистите си да се забавляват на терена, загърбвайки наложителната тактичност. В последните стадии от сезона Наполи имаше и моменти на съмнения, само че в последна сметка всичко приключи щастливо за тях.

" Слушам някои тpеньори да споделят: това е едвам третият ни сезон дружно, само че напрежението е да спечелим. Рафа Бенитес, Карло Анчелоти, Маурицио Сари с неговия най-хубав футбол в Италия, Дженаро Гатузо – който завоюва Купата, минаха през този тим. Така че защо да пристигам тук? Не мога да кажа, че ще се борим да не изпаднем. Ние би трябвало да спечелим ", съобщи щастливият ментор.

" Тези почитатели са виждали на този стадион и в този тим да идват и да си отиват страхотни треньори. Те са виждали и Диего Марадона да играе на техния стадион и може би неговото застъпничество също се усеща в този триумф ", добави треньорът на първенците.

Спалети също по този начин посвети този успех на своя треньорски щаб, на фамилията и брат си, който умря преди четири години.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР